Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порція: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
400 г яловичини
1 цибуля, нарізати кубиками
2 зубчики часнику, нарізати
100 г моркви, натерти
2 х 400 г в'ялених помідорів
400 мл яловичого бульйону
400 г сирих спагетті
сіль і перець

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо велику сковороду на середньому вогні. Додаємо столову ложку оливкової олії і додаємо яловичий фарш і дрібку солі і перцю. Готуємо фарш до тих пір, поки він не стане золотистого кольору. Після обсмажування, переносимо фарш в миску і відставляємо.

2. Додаємо ще одну столову ложку масла в сковороду, на якій ви підсмажили в фарш. Додаємо цибулю і дрібку солі і обережно обсмажуємо протягом 5-6 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть пом'якшеними і напівпрозорими. Додаємо часник і смажимо ще 2 хвилини. Додаємо терту моркву, потім виливаємо фарш і весь сік назад в сковороду.

3. Додаємо помідори в каструлю і добре перемішуємо. Виливаємо бульйон, доводимо до кипіння і потім зменшуємо температуру, щоб все обережно кипіло протягом 45 хвилин або поки соус не стане густим і насиченим.

4. Для спагетті, нагріваємо велику каструлю з водою і додаємо дрібку солі. Варимо відповідно до інструкцій на упаковці. Як тільки спагетті будуть готові, зливаємо і додаємо до соусу. Добре перемішуємо і подаємо.

На порталі "Знай.ua" ви також можете знайти рецепт креветок на грилі.