Журналіст та ведучий програми "Знак якості" Костянтин Грубич поділився смачним рецептом. Він показав ідеальний спосіб замаринувати куряче філе та запекти його під яблуками.

"Фішка цієї страви захована в маринаді і "шубі" з цибулі і яблук. Ідею поцупив, коли вчергове намагався надати своїй "віковій" фігурі колишньої стрункості. Пару кілограмів дійсно пішли у небуття, бо режим харчування на кус-кусі із куркою протягом двох тижнів виявився ефективним. Вага не повертається вже другий місяць, не дивлячись на новорічне обжиралово.", - написав він. Костянтин Грубич

Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича
Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича

Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича
Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича

Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича
Куряче філе під яблуками від Костянтина Грубича

Популярні новини зараз

45-річна Могилевська "проміняла" мільйонера на 71-річного Поплавського: "Ми худнемо"

Вагітна Меган вийшла в світ з принцом Гаррі в сукні за $3,5 тисячі та годиннику принцеси Діани

Реакція була миттєвою: маленька українка заспівала "солов'їною" посеред торгового центру

Дан Балан показав Тіні Кароль, що таке справжній "Скандал"

Показати ще
Інгредієнти на 1 кг курячого філе:
  • 2 ст. ложки густої сметани
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • 1 ч. ложка паприки
  • 2 ч. ложки меду
  • 1 ст. ложка соєвого соусу
  • 1 ст. ложка олії
  • 1/2 ч. ложки прянощів або чорного меленого перцю
  • сіль - до смаку (бо є вже солоний соєвий соус)

Приготування:

М'ясо порізати на частини і замаринувати його на 5-6 годин. Після кількох годин маринування викладаємо розрізані вздовж навпіл частинки філе на деко, присипаємо зверху посіченими цибулею та тертим яблуком з розрахунком по 2 штуки на кілограм курки. Ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.