Салат "Вінегрет" не обов'язково готувати за класичним рецептом. До нього можна, наприклад, додати яблуко, а заправити йогуртом. Така комбінація складників надасть салату легкості та зовсім іншого, та не менш цікавого, смаку.

Салатом "Вінегрет" з яблуком поділився телеграм-канал "Вегетаріанські рецепти".

Інгредієнти:

  • 3 маленьких буряки;
  • 3 картоплини;
  • 3 морквини;
  • 1 яблуко;
  • 7 маленьких маринованих огірочків;
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. перцю
  • 60 г грецького йогурту або сметани для заправки

Червоний буряк, фото: кадр з відео
Червоний буряк, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Страва Олі Полякової довела до істерики Надю Мейхер на "МастерШеф. Селебріті": Ектор знайшов багато олії

Зірка "Дизель шоу" Булітко згадала свій ніжний танець з Чапкісом: "Останній вальс"

Олена Кравець з головною зіркою "Кварталу" переграла Роксолану - Туреччино, зустрічай

Анна Богдан залишила обручку Міші Заливако і втекла до Джесіки з "Холостяка"

Показати ще

Буряк, моркву та картоплю завчасно відварити і нарізати маленькими кубиками. Яблуко очистити і теж нарізати кубиками. Те саме зробити й з маринованими огірками.

У велику миску скласти всі нарізані інгредієнти для салату. Посолити і поперчити на власний смак. Заправити вінегрет йогуртом або сметаною. Добре перемішати.

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.