Салат "Вінегрет" не обов'язково готувати за класичним рецептом. До нього можна, наприклад, додати яблуко, а заправити йогуртом. Така комбінація складників надасть салату легкості та зовсім іншого, та не менш цікавого, смаку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСалатом "Вінегрет" з яблуком поділився телеграм-канал "Вегетаріанські рецепти".
Інгредієнти:
- 3 маленьких буряки;
- 3 картоплини;
- 3 морквини;
- 1 яблуко;
- 7 маленьких маринованих огірочків;
- 1/4 ч. л. солі
- 1/4 ч. л. перцю
- 60 г грецького йогурту або сметани для заправки
Приготування:
Буряк, моркву та картоплю завчасно відварити і нарізати маленькими кубиками. Яблуко очистити і теж нарізати кубиками. Те саме зробити й з маринованими огірками.
У велику миску скласти всі нарізані інгредієнти для салату. Посолити і поперчити на власний смак. Заправити вінегрет йогуртом або сметаною. Добре перемішати.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.