Якщо у вас в холодильнику завалялися 2 яйця і половина головки капусти, то з цього набору можна приготувати дуже смачну страву. Капустяний млинець можна подати на обід, вечерю або перекус.

Інгредієнти:

  • капуста - чверть або половина
  • зелена цибуля - 1-2 шт
  • сіль
  • сушений часник
  • яйце - 2 шт
  • рослинна олія
  • борошно - 2-3 ст. л.
  • сіль / перець - за смаком.

Приготування:

1.Беремо качан капусти і шаткуємо його. Перекладаємо в миску, солимо. Далі мнемо капусту так, щоб вона пустила сік і залишаємо на 10 хвилин.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

2. Тим часом дрібно ріжемо цибулю і додаємо до капусти.

3. В овочеву суміш додаємо два яйця і сушений часник. Можна сіль і перець за бажанням.

3. Перемішуємо всі інгредієнти і висипаємо 2 столових ложки борошна. Знову перемішуємо наше "тісто".

4. Сковороду змащуємо олією і викладаємо рівномірно капустяну масу.

5. Ставимо сковороду на маленький вогонь і накриваємо кришкою. Смажимо наш млинець близько 15 хвилин, далі перевертаємо і тримаємо ще 5-7 хвилин на вогні.

6. Далі подаємо наше блюдо до столу. Смачного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мультивітамінний салатик "Варя" подарує неземне задоволення: рецепт, який повинен бути на кожній кухні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Соковитий Польський бігос з сосисками в мультиварці-готуємо вкуснотищу на всю сім'ю

Також «Знай.иа " писав, що Солянка а-ля похмільний суп-рецепт для перших днів січня: голова-свіжа, а душа-задоволена