Інколи хочеться приготувати щось незвичайне, але не витрачати ні часу на пошуки, ні грошей. Бувають же випадки, коли хочеться “освіжити” вже давно знані продукти, подивитися на них новим поглядом. Обидві цілі допоможе досягти наш наступний рецепт: вишуканий паштет з буряку.

Вам знадобиться:

  • буряк 1 шт.
  • консервована квасоля 250 гр
  • цибуля 1 шт.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • сік лимонний 0.5 ч.л.
  • олія 1 ст.л.
  • сіль, перець, часник за смаком

Приготування:

Краще підготуйте бурячок заздалегідь. Вимийте її, обгорніть фольгою і покладіть до розпеченої до 180 градусів духової шафи на годину-півтори. Після того як буряк охолоне, почистьте, покришіть кусочками (потім вони підуть в блендер).

Популярні новини зараз

Більше не самотня? Аліна Гросу без сорому показала кохання у гримерці

Новий "Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту

Щаслива Ані Лорак засвітилася в ліжку з кучерявим красенем: ніжно обіймалися

На Львівщині помер легендарний лікар, десятки врятованих втирають сльози: "Жив роботою"

Показати ще

Середню цибулину кришимо дрібно, обсмажуємо на олії на пательні до золотистого кольору.

Чистимо часник, дрібно кришимо. Кладемо в чашку блендера (там вже лежить буряк).

Квасолю і підсмажену цибулю кладемо в блендер.

В піалку наливаємо соєвий соус, олію, лимонний сік, трішки перцю - змішуємо. Також виливаємо у блендер.

Вмикаємо блендер, слідкуємо, щоб сформувалася однорідна маса. Спробуйте паштет наприкінці - можливо варто досолити чи доперчити.

Страва готова! Можна зберігати в холодильнику до 3-4 днів. Подавайте з хлібом, грінками чи крекером. Петрушка або кінза - смачна і корисна приправа для такого бутерброда.

Нагадаємо, як приготувати домашній глінтвейн на зимові свята

Як повідомляв портал Знай.ua, простий рецепт для чайної паузи - цього бісквіту хочеться ще і ще

Також Знай.ua писав про рецепт мандаринового пирога