Інколи хочеться приготувати щось незвичайне, але не витрачати ні часу на пошуки, ні грошей. Бувають же випадки, коли хочеться “освіжити” вже давно знані продукти, подивитися на них новим поглядом. Обидві цілі допоможе досягти наш наступний рецепт: вишуканий паштет з буряку.

Вам знадобиться:

  • буряк 1 шт.
  • консервована квасоля 250 гр
  • цибуля 1 шт.
  • соєвий соус 2 ст.л.
  • сік лимонний 0.5 ч.л.
  • олія 1 ст.л.
  • сіль, перець, часник за смаком

Приготування:

Краще підготуйте бурячок заздалегідь. Вимийте її, обгорніть фольгою і покладіть до розпеченої до 180 градусів духової шафи на годину-півтори. Після того як буряк охолоне, почистьте, покришіть кусочками (потім вони підуть в блендер).

Популярні новини зараз

У покійного Олександра Абдулова знайшовся ще один позашлюбний син: схожість впадає у вічі одразу

Двоє копів усамітнилися в туалеті, думаючи, що їх не бачать: попу жінки у формі не витримав умивальник

"Синій" мужик заснув на залізниці при -18 і не прокинувся, коли над ним проїхав поїзд: святкує другий день народження

Тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

Показати ще

Середню цибулину кришимо дрібно, обсмажуємо на олії на пательні до золотистого кольору.

Чистимо часник, дрібно кришимо. Кладемо в чашку блендера (там вже лежить буряк).

Квасолю і підсмажену цибулю кладемо в блендер.

В піалку наливаємо соєвий соус, олію, лимонний сік, трішки перцю - змішуємо. Також виливаємо у блендер.

Вмикаємо блендер, слідкуємо, щоб сформувалася однорідна маса. Спробуйте паштет наприкінці - можливо варто досолити чи доперчити.

Страва готова! Можна зберігати в холодильнику до 3-4 днів. Подавайте з хлібом, грінками чи крекером. Петрушка або кінза - смачна і корисна приправа для такого бутерброда.

Нагадаємо, як приготувати домашній глінтвейн на зимові свята

Як повідомляв портал Знай.ua, простий рецепт для чайної паузи - цього бісквіту хочеться ще і ще

Також Знай.ua писав про рецепт мандаринового пирога