За вікном українців морози і навіть місцями сніг. Зима впевнено підходить до своєї середини. Однак наші знахідки не знають кінця. Спеціально для наших читачів ми знайшли рецепт салату під назвою "Варя".

Ця страва може нагадати всесвітньо відомий "Вінегрет", але це не так. Увага, можна записувати!

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації програми "Сніданок з 1+1" в мережі Instagram.

Салат "Варя", скріншот: Instagram
Салат "Варя", скріншот: Instagram

"Друзі, на численні ваші прохання ділимося з вами рецептом салату "Варя".

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Інгредієнти:

- буряк - 300 г (1 шт.),

- квасоля - 100 г,

- квашена капуста - 50 г,

- чорнослив (або маринована слива) - 50 г,

- зелень - 5 г.

Для заправки:

- Олія соняшникова - 20 г,

- гірчиця м'яка - 50 г,

- мед - 50 г,

- сіль - 2 г.

Приготування: буряк помити, цілим загорнути у фольгу. Запікати при температурі 200 С від 1 ч 30 хв до 2 ч.охолодити і почистити. Потім порізати скибочками. Квасоля замочити в холодній воді на 3 години. Промити і відварити до готовності на повільному вогні. Чорнослив на 5 хв залити окропом і, зцідивши, порізати соломкою. Квашену капусту трохи порубати ножем (якщо занадто довга).

У миску покласти покришену буряк, квашену капусту, чорнослив/мариновану сливу, відварену і охолоджену квасолю. Полити все це заправкою, перемішати. Викласти на тарілку, посипати рубаною зеленню.",- розповідають у "Сніданок 1 + 1".

Раніше повідомляли, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.

Як повідомляв Знай.uа, кутя з узваром від Боржемської допоможе зустріти Старий Новий Рік: "Ніч зітре всі кордони...".

Знай.uа писав, Грубич приготував тістечко "картопля": рецепт незабутнього десерту з дитинства.