За вікном українців морози і навіть місцями сніг. Зима впевнено підходить до своєї середини. Однак наші знахідки не знають кінця. Спеціально для наших читачів ми знайшли рецепт салату під назвою "Варя".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва може нагадати всесвітньо відомий "Вінегрет", але це не так. Увага, можна записувати!
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації програми "Сніданок з 1+1" в мережі Instagram.
"Друзі, на численні ваші прохання ділимося з вами рецептом салату "Варя".
Інгредієнти:
- буряк - 300 г (1 шт.),
- квасоля - 100 г,
- квашена капуста - 50 г,
- чорнослив (або маринована слива) - 50 г,
- зелень - 5 г.
Для заправки:
- Олія соняшникова - 20 г,
- гірчиця м'яка - 50 г,
- мед - 50 г,
- сіль - 2 г.
Приготування: буряк помити, цілим загорнути у фольгу. Запікати при температурі 200 С від 1 ч 30 хв до 2 ч.охолодити і почистити. Потім порізати скибочками. Квасоля замочити в холодній воді на 3 години. Промити і відварити до готовності на повільному вогні. Чорнослив на 5 хв залити окропом і, зцідивши, порізати соломкою. Квашену капусту трохи порубати ножем (якщо занадто довга).
У миску покласти покришену буряк, квашену капусту, чорнослив/мариновану сливу, відварену і охолоджену квасолю. Полити все це заправкою, перемішати. Викласти на тарілку, посипати рубаною зеленню.",- розповідають у "Сніданок 1 + 1".
Раніше повідомляли, Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.
Як повідомляв Знай.uа, кутя з узваром від Боржемської допоможе зустріти Старий Новий Рік: "Ніч зітре всі кордони...".
Знай.uа писав, Грубич приготував тістечко "картопля": рецепт незабутнього десерту з дитинства.