Салат "Олів'є" став одним з головних атрибутів Нового року. Адже він стоїть майже на кожному святковому столі. Щоб трохи урізноманітнити класичний салат, можна поекспериментувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Як зробити святковий салат "Олів'є" ще смачнішим і водночас більш легким, пише "
Як правильно приготувати олів'є
1. Замініть майонез. Спробуйте, наприклад, використовувати сметану - вона не буде так перебивати смак інших інгредієнтів, а лише підкреслить його. Також для заправки можна використати грецький йогурт, а також власноруч приготувати смачний і натуральний домашній майонез.
2. Відмовтеся від докторської ковбаси. Її у салат почали додавати лише у 60-х роках минулого століття через відносну доступність продукту. Однак салат смакує більше з вареним м'ясом. Використовуйте для нього свинину, курку, яловичину або навіть ракові шийки.
3. Зменшіть кількість картоплі. Цей овоч вбирає заправку, тому доводиться додавати багато майонезу. Він також додає ситності салату.
4. Приберіть горошок. Замість консервованого горошку додайте заморожений. Його смак не такий нудотно-солодкий, як у банкового варіанту.
5. Додайте більше яєць. 1-2 яєць у салаті катастрофічно недостатньо, адже цей інгредієнт відповідає за ніжність страви. Крім того, варені яйця врівноважують смак овочів.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,