Багато людей не вживають сорти вівсянки тривалого приготування, тому що у них немає часу стояти біля плити зранку і варити кашу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Проте, не обов'язково на приготування вівсяної каші витрачати багато часу. Адже її можна зварити набагато швидше, порадувавши себе і рідних смачним і поживним сніданком. Про це пише телеграм канал "Доктор Бергман. 1000 способів дожити до 100 років"
"Простий секрет приготування вівсянки від доктора Бергмана. Багато людей не вживають сорти вівсянки тривалого приготування, тому що їм ніколи з ранку 20 хвилин стояти біля плити і варити кашу.
Розкрию простий секрет.", - йдеться у повідомленні.
Доктор Бергман, щоб пришвидшити процес приготування каші, радить ввечері насипати "монастирську" вівсянку в миску, залити її кефіром і поставити в холодильник на ніч.
До ранку вівсянка стане м'якою, ніби її варили. Він обіцяє, що смак такої каші обов'язково вам сподобається. Приготована таким чином вівсянка більше нагадує десерт. Дуже добре її вживати зранку перед тренуваннями.
Щобільше, вівсянка, настояна на кефірі холодним способом, має найнижчий глікемічний індекс, який тільки можливий для каш.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,