Піцу-пиріг можна зробити буквально за 15 хвилин. То ж це відмінний варіант для того випадку, коли гості вже на порозі, або коли за купою справ просто немає вільного часу на довге перебування на кухні.

Піца-пиріг: фото скрін Ютуб
Піца-пиріг: фото скрін Ютуб

Цей рецепт, яким на своєму Ютуб-каналі поділилась фудблогерка Катерина Тарасенко, цікавий тим, що дає простір для експериментів з начинкою. В будь-якому випадку вийде дуже смачно!

Для приготування знадобляться такі продукти:

  • 4 яйця;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 40 г вершкового масла;
  • 180 г борошна;
  • 400 мл молока;
  • 180 г сиру сулугуні або моцарела;
  • 40 г пармезану;
  • шпинат;
  • помідори;
  • 1 цибулина;
  • 1 банка тунця.

Приготування

Піца-пиріг: фото скрін Ютуб
Піца-пиріг: фото скрін Ютуб

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 22 квітня: фінанси Тельців, складності Близнюків та емоційність Риб Соціальна допомога для 60-річних: хто зможе отримати в серпні Позбавлять відстрочки від мобілізації: Кабмін змінив умови для бронювання Пенсійний фонд виплачуватиме 2100 грн щомісяця: хто отримає допомогу
Показати ще

Розбиваємо яйця в миску, додаємо сіль та цукор, добре розмішуємо. Додаємо розтоплене вершкове масло, борошно та замішуємо досить густе тісто. Після цього поступово додаємо тепле молоко (температура +30-40 градусів).

Відставляємо тісто хвилин на 15 та приступаємо до приготування начинки.

Нарізаємо сулугуні або моцарелу на невеличкі кубики (при бажанні можна просто натерти на терці).

Нарізаємо помідори та цибулю, розминаємо тунець (краще взяти у власному соку). Замість тунця можна взяти будь-яке м'ясо, ковбасу або рибу, в залежності від того, що є вдома.

Піца-пиріг: фото скрін Ютуб
Піца-пиріг: фото скрін Ютуб

Застилаєм деко пергаментом (важливо зробити бортики). Виливаємо тісто та розрівнюємо, щоб воно рівномірно розподілилося по всій площині. Далі просто додаємо начинку (шпинат, помідори, нарізаний сир та тунець) в довільному порядку. Зверху посипаємо тертим пармезоном.

Ставимо у розігріту до +200 градусів духовку в режимі "верх-низ", щоб тісто рівномірно пропеклося, приблизно на 25 хвилин.

Все готово! Можна нарізати та насолоджуватись смаком!

Раніше портал Знай писав про рецепт бюджетного рибного суфле: всі проситимуть добавки.

Крім того, ми повідомляли про холодний суп для спекотних днів: рецепт легкої та смачної літньої страви.

Також портал радив приготувати гарячі баклажани з фаршем, від яких неможливо відірватис.