Кабачок – це овоч, який чудово росте на компостних купах. Якщо Ви хочете отримати великий урожай, спробуйте кинути кілька насінин кабачків у вашу компостну купу. Ви будете здивовані, але врожай, швидше за все, буде значно кращим, ніж той, що ви вирощуєте на городі.

Компостна купа надає кабачкам багато поживних речовин, які необхідні для їхнього зростання. На грядці кабачки потребують особливого догляду, щоб забезпечити їхнє здорове зростання та добрий урожай.

Кабачки, скріншот: YouTube
Кабачки, скріншот: YouTube

Одним з ключових аспектів догляду є правильний полив. Кабачки потрібно рясно поливати, коли ґрунт висихає, щоб вода проникала на глибину не менше 50 сантиметрів. Це забезпечить кореневій системі достатню кількість вологи.

Під кожен великий кущ слід вливати одне відро води. Важливо не давати кабачкам переростати – своєчасно зрізайте молоді плоди, щоб стимулювати утворення нових зав’язей.

Популярні новини зараз
Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

страви з кабачків
страви з кабачків, Город Кулинаров

Важливо звернути увагу на температуру води, яку Ви використовуєте для поливу. Не варто поливати рослини дуже холодною водою. Найкраще, щоб вода прогрівалася на сонці перед поливом.

Це сприятиме кращому засвоєнню вологи рослинами і уникненню стресу від різкої зміни температури. Щоб зберегти рослини здоровими, регулярно видаляйте пожовкле листя.

Це допоможе уникнути загнивання листя і розмноження грибків. Також варто видаляти пагони, на яких немає зав’язей, щоб рослина спрямовувала свої сили на пагони з плодами.

Нагадаємо, ціни на суницю злетіли через похолодання: скільки зараз коштує сезонна ягода

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що чому ціни на цибулю та моркву так різко підскочили

Вам буде цікаво дізнатися що буряки не купуватимете, адже їх буде повно на городі: що посадити поряд для гарного врожаю