Коли кишеня порожніє, а шлунок вимагає свого, кожна копійка в гаманці починає грати роль. Але не обов'язково розлучатися з якісною вечерею, навіть якщо на руках лише 20 гривень. Адже творчість і винахідливість можуть перетворити найскромніші інгредієнти на вишукану вечерю.

Ось як можна приготувати смачну та ситну страву, використовуючи лише доступні продукти.

Відео поділилася блогерка, яка часто публікує бюджетні поради щодо готування у своєму Instagrаm.

продукти
продукти, pixabay

Отже, що потрібно для бюджетної вечері лише за 20 гривень? Ось список інгредієнтів:

Популярні новини зараз
Спочатку нарахували, а потім відібрали: українців змушують повернути соціальні виплати У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще
  • 1 яйце
  • 1 морква
  • 2 картоплини
  • 1 маленький кабачок
  • часник
  • столова ложка муки
  • рослинна олія.

Насамперед готуємо оладки. Для цього теремо кабачок, додаємо яйце, подрібнений часник, зелень (за бажанням), сіль та перець. Потім обсмажуємо оладки на сковороді з олією.

Моркву можна просто почистити та залити олією – це стане чудовою закускою. Картоплю варимо і, якщо є олія чи молоко, додаємо їх, щоб отримати пюре.

В результаті виходить повноцінна вечеря: оладки з кабачків, пюре та морквяний салат. Звичайно, за такі скромні гроші не купиш м'ясо, але насититися цілком можливо.

Передплатники оцінили креативність такого підходу та залишили захоплені відгуки під відео. Але деякі користувачі розкритикували блогерку, стверджуючи, що в 20 гривень не вкладаються деякі продукти, такі як часник, борошно та олія.

Вам буде цікаво дізнатися про шалену економію: як макарони допоможуть вам менше платити за комуналку