У сучасних реаліях ми зрозуміли, що потрібно цінувати кожну мить свого життя, тому важливо частіше тішити себе та близьких.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб підвищити собі настрій, можна запросити друзів та рідних подивитися фільм у домашньому кінотеатрі. Приємним доповненням такого вечора будуть смачності під перегляд.
Бажаємо поділитися з вами рецептом курячих стрипсів, який займе мінімум вашого часу і сподобається кожному гостю.
Приготувати курячі стрипси можна двома способами: на сковороді та у фритюрі.
Оптимальним вважається перший варіант, адже при жарінні можна контролювати рівень масла і зробити кожен шматочок більш хрустким.
Головний інгредієнт цієї закуски – куряче філе.
Час: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- Філе;
– олія для обсмажування;
- Упаковка панірувальних сухарів або несолодких пластівців;
- 2 столові ложки пшеничного борошна;
- курине яйце;
– часник сушений;
– мелена паприка;
- Сіль.
Приготування:
Змішайте панірувальні сухарі з паприкою, сухим часником, а борошно із сіллю.
Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
Наріжте смужками філе і обваляйте спочатку в муці, потім в яйці і суміші спецій з сухарями.
Викладіть стрипси на сковороду та обсмажуйте до золотистої скоринки 10 – 15 хвилин.
Готові стрипси спочатку покладіть на шар паперового рушника, щоб видалити зайву олію, а потім на тарілку.
Нагадаємо про батончик "Баунті" своїми руками , які не відрізнити від оригіналу, рецепт на 9 штук.
Раніше ми повідомляли про смачний і оригінальний рецепт салату в трубочках з крабових паличок.
Також стало відомо, що рис вийде навіть у тих, хто ніколи його не готував: секрети розсипчастої крупи.