У сучасних реаліях ми зрозуміли, що потрібно цінувати кожну мить свого життя, тому важливо частіше тішити себе та близьких.

Щоб підвищити собі настрій, можна запросити друзів та рідних подивитися фільм у домашньому кінотеатрі. Приємним доповненням такого вечора будуть смачності під перегляд.

Бажаємо поділитися з вами рецептом курячих стрипсів, який займе мінімум вашого часу і сподобається кожному гостю.

Приготувати курячі стрипси можна двома способами: на сковороді та у фритюрі.

Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"
Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

Оптимальним вважається перший варіант, адже при жарінні можна контролювати рівень масла і зробити кожен шматочок більш хрустким.

Головний інгредієнт цієї закуски – куряче філе.

Час: 20 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

- Філе;
– олія для обсмажування;
- Упаковка панірувальних сухарів або несолодких пластівців;
- 2 столові ложки пшеничного борошна;
- курине яйце;
– часник сушений;
– мелена паприка;
- Сіль.

Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"
Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"

Приготування:

Змішайте панірувальні сухарі з паприкою, сухим часником, а борошно із сіллю.

Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.

Наріжте смужками філе і обваляйте спочатку в муці, потім в яйці і суміші спецій з сухарями.

Викладіть стрипси на сковороду та обсмажуйте до золотистої скоринки 10 – 15 хвилин.

Готові стрипси спочатку покладіть на шар паперового рушника, щоб видалити зайву олію, а потім на тарілку.

Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"
Курячі стріпси. Фото кадр з "Youtube"

Нагадаємо про батончик "Баунті" своїми руками , які не відрізнити від оригіналу, рецепт на 9 штук.

Раніше ми повідомляли про смачний і оригінальний рецепт салату в трубочках з крабових паличок.

Також стало відомо, що рис вийде навіть у тих, хто ніколи його не готував: секрети розсипчастої крупи.