Ми звикли, що у формах можна заморожувати лише лід, але їх застосування набагато ширше.

Існує дуже багато варіантів, які виявляться дуже корисними у кулінарії. Маленькі заморозки особливо сподобаються тим, у кого зазвичай не вистачає часу або хто хоче заощадити цей цінний ресурс.

Заморожений лід, кадр з відео
Заморожений лід, кадр з відео

Кава

У літню спеку люди часто віддають перевагу холодній каві, адже вона освіжає. Але цей напій можна приготувати заздалегідь, щоб ласувати ним будь-коли. Зваріть улюблену каву, додайте вершки чи молоко, потім розлийте формами і відправте в морозилку.

Олія та трави

Зелень можна не тільки лише засушити, та й заморозити. Наріжте те, що ви любите, змішайте з оливковою олією та залийте у форми. Зберігатися така заготівля може дуже довго, а користі маса.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Заморозка трав та олії у формах, фото smak
Заморозка трав та олії у формах, фото smak

Соус

Дуже зручний спосіб, який заощаджує час і зберігає приготований соус надовго. У будь-який час можна дістати кубик з морозилки і додати салати, м'ясо і так далі.

Вино

Вино часто використовується приготування різних блюд. Це зручно, адже тоді не потрібно відкривати нову пляшку, оскільки такої кількості може бути багато. До вина можна додати ще шматочки цитрусів або ягід, використовувати для прохолодних напоїв і коктейлів.

Заморожування вина у формах, фото smak
Заморожування вина у формах, фото smak

Нагадаємо, що розпізнати зможете за секунду: тепер Єва та Брокард не підсунуть вам підроблені парфуми.

Раніше ми повідомляли, що не витрачайте гроші на патчі – це вмілий маркетинговий хід: чим замінити розрекламований продукт.

Також стало відомо, що якщо тіні розбилися, то не поспішайте викидати їх: як швидко відновити косметику.