Паштет з яєць - це дуже ніжна і смачна закуска, яка дійсно дивує своєю смаковою насиченістю. Це простий та швидкий рецепт закуски, який підходить на будь-який випадок. Це вражаюче добре поєднання доступності продуктів і економічності.

Паштет можна подавати на кусочках хліба, на крікерах або у тарталетках. Для того щоб приготувати смачний паштет, потрібно підготувати такі продукти.

Домашній паштет, скріншот: YouTube
Домашній паштет, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 65 гр майонезу (можна замінити на сметану),
  • 35 гр горчиці (будь-яка на смак),
  • 35 гр грецьких горіхів (можна замінити на інші орехи або на семечки),
  • 4 куриних яйця,
  • 2 шт. цибулі,
  • 3 ст.л. олії,
  • чорний молотий перець та сіль - за смаком.

Щоб зробити паштет із варених яєць з луком, спочатку треба зварити яйця вкруту, охолодити їх, а потім обчистити і розрізати пополам.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Цибулю нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору, щоб він став м'яким та ароматним. Грецькі горіхи можна попередньо підсмажити на сухій сковорідці, щоб підкреслити їх смак, а потім подрібнити.

Домашній паштет, скріншот: YouTube
Домашній паштет, скріншот: YouTube

Далі всі інгредієнти - варені яйця, обсмажену цибулю, подрібнені грецькі горіхи, гірчицю, майонез (або сметана), сіль і перець, змішуємо в мисці. Додаємо спеції за смаком, наприклад, хмелі-сунелі, щоб додати блюду пряний горіховий смак.

Після цього використовуємо блендер або м'ясорубку, щоб ретельно змішати всі інгредієнти до однорідної маси. Вийде ароматний, ніжний паштет, який можна подавати на хлібі, крекерах або в тарталетках як смачну закуску на будь-який випадок.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua дешево та дуже смачно: рецепт грибного паштету, смак якого неможливо забути

Також, Знай.ua писав про помідори, м'ясо та шоколад у жодному разі: чим заборонено закушувати горілку, віскі та вино