Паштет з яєць - це дуже ніжна і смачна закуска, яка дійсно дивує своєю смаковою насиченістю. Це простий та швидкий рецепт закуски, який підходить на будь-який випадок. Це вражаюче добре поєднання доступності продуктів і економічності.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПаштет можна подавати на кусочках хліба, на крікерах або у тарталетках. Для того щоб приготувати смачний паштет, потрібно підготувати такі продукти.
Інгредієнти:
- 65 гр майонезу (можна замінити на сметану),
- 35 гр горчиці (будь-яка на смак),
- 35 гр грецьких горіхів (можна замінити на інші орехи або на семечки),
- 4 куриних яйця,
- 2 шт. цибулі,
- 3 ст.л. олії,
- чорний молотий перець та сіль - за смаком.
Щоб зробити паштет із варених яєць з луком, спочатку треба зварити яйця вкруту, охолодити їх, а потім обчистити і розрізати пополам.
Цибулю нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору, щоб він став м'яким та ароматним. Грецькі горіхи можна попередньо підсмажити на сухій сковорідці, щоб підкреслити їх смак, а потім подрібнити.
Далі всі інгредієнти - варені яйця, обсмажену цибулю, подрібнені грецькі горіхи, гірчицю, майонез (або сметана), сіль і перець, змішуємо в мисці. Додаємо спеції за смаком, наприклад, хмелі-сунелі, щоб додати блюду пряний горіховий смак.
Після цього використовуємо блендер або м'ясорубку, щоб ретельно змішати всі інгредієнти до однорідної маси. Вийде ароматний, ніжний паштет, який можна подавати на хлібі, крекерах або в тарталетках як смачну закуску на будь-який випадок.
Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua дешево та дуже смачно: рецепт грибного паштету, смак якого неможливо забути
Також, Знай.ua писав про помідори, м'ясо та шоколад у жодному разі: чим заборонено закушувати горілку, віскі та вино