Якщо з певних причин ви не можете скористатися духовкою, але є необхідність приготувати хліб, виручить наступний рецепт.

Завдяки цьому рецепту хліб можна зробити без використання духовки.

Хліб, скріншот з відео
Хліб, скріншот з відео

Для цього вам знадобиться звичайна сковорода. Більше того, випекти хліб на сковороді можна досить швидко, а його смак практично не відрізняється від приготовленого в духовці.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Кінець скоро? Ліванська провидиця, що передбачила COVID-19, дала прогноз щодо війни в Україні "Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ Маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити у половину більше Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача
Показати ще
  • 250 мл теплої води;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів;
  • 1ч.л. солі;
  • 2 ч. л. цукру;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 300-350 г борошна (скільки візьме тісто);
  • Шматок вершкового масла для змазування сковороди.

Хліб на сковорідці, кадр з відео
Хліб на сковорідці, кадр з відео

Приготування хліба без духовки:

З'єднайте всі інгредієнти, в останню чергу додавши борошно та олію. Далі добре вимісити тісто. А щоб воно не прилипало до рук, змастіть долоні олією. Тепер залиште тісто в теплому місці на годину, накривши посуд рушником.

Зауважте, що сковороду для приготування треба взяти достатньо. Тепер залиште майбутній хліб на годину. Увімкніть плиту на невеликий вогонь і смажте хліб по 20 хвилин з кожного боку. Його готовність перевіряйте за допомогою зубочистки.

Хліб на сковорідці, кадр з відео
Хліб на сковорідці, кадр з відео

Нагадаємо про ідеальні деруни, але не просто з картоплею: ​​ковбаса та сир змусять вас плакати від щастя.

Раніше ми повідомляли, що у жодному разі не кидайте пельмені в окріп: основні помилки будь-якого українця при варінні.

Так само стало відомо, що у жодному разі не викидайте: що робити з олією в банку з-під консервів.