Вафлі з м’ясним фаршем у клярі дуже смачна та ситна закуска. Вона дуже схожа за смаком на улюблені чебуреки або біляші, однак на її приготування не потрібно мучитися із тістом та витрачати багато зусиль.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом таких біляшів приготування поділилась учасниця кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ольга Рябенко.
Для приготування страви потрібно:
- Вафельні коржі;
- Фарш свинина + яловичина – 300 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Сіль, перець, спеції – за смаком;
- Яйця – 2-4 шт.
Спосіб приготування:
Зробити фарш зі свинини та яловичини 1:1 (можна лише зі свинини або курки).
Прокрутити цибулю в мʼясорубці разом з мʼясом.
Фарш довести до смаку зі спеціями.
Яйця посолити та збити.
На кожну вафлю викласти тонкий шар фаршу.
Занурити кожен шматок у яйце і смажити до золотавого кольору.
Чудово смакують із томатним соком чи соусом.
Смачного!
P.S. Якщо будете використовувати вафлі для торта, то після того, як покладете фарш, дати постояти 20 хв, щоб вони стали мʼякими. Тільки після цього можна нарізати на порції.
Нагадаємо, виразки та летальний кінець: чому не можна "перенасичувати" організм залізом
Раніше ми писали про те, що ніхто не посміє назвати вас поганою господинею: як врятувати випічку, що пригоріла, і не допустити прилипання тіста
Крім того, Знай.ua повідомляв про важливі продукти, які врятують вашу шкіру від зморшок зі старінням: будете молоді, як ніколи