Приготування домашнього супу — це не тільки чудовий спосіб урізноманітнити стіл, а й справжнє мистецтво створення смачних страв. Наш сьогоднішній рецепт горохового супу з грудинкою – це щось особливе.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСитний, ароматний та легкий у приготуванні, він подарує вам та вашій родині море смаку та позитивних емоцій.
Інгредієнти:
- 700 г грудинки
- 300 г гороху
- 3 л води
- Цибуля та морква – по 1 шт.
- Спеції: запашний перець, лавровий лист – 1-2 шт.
- Сіль та чорний мелений перець – за смаком
Спосіб приготування:
1. Перед початком приготування не забудьте ретельно промити горох і замочити його в холодній воді мінімум на 2-3 години, найкраще на всю ніч.
2. Покладіть грудинку в каструлю, залийте водою та поставте на вогонь. Коли вода закипить, зменшіть вогонь і варіть бульйон.
3. Як тільки грудинка приготується, дістаньте її та поріжте на однакові шматочки, відклавши убік.
4. Варіть розмочений горох у бульйоні до м'якості.
5. Поки горох готується, підготуйте засмажку. Натріть моркву на тертці, наріжте цибулю кубиками і обсмажте на олії до золотистості.
6. Коли горох стане м'яким, додайте до нього порізану грудинку, засмажку, сіль, мелений і запашний перець, лавровий лист.
7. Продовжуйте варити 5-7 хвилин. Після цього дайте супу настоятися 15-20 хвилин, щоб усі смаки ретельно змішалися.
Гороховий суп з грудинкою – чудова страва для всієї родини, насичена смаком та корисними властивостями. Насолоджуйтесь цим чудовим поєднанням смаків та ароматів!
Смачного!
Спробуйте також приготувати, гості проковтнуть разом із пальцями: рецепт ніжної крабової закуски "Рафаелло"
Вам буде корисно дізнатися,збережіть собі на новорічні свята: простий рецепт коктейлю від похмілля
Портал Знай.ua раніше сповіщав про те, що такі смачні сочники ви не їли ніколи в житті: рецепт, який шукали всі бабусі