Сезон консервації добігає кінця, а деякі вже завершили робити запаси на зиму.

Але, напевно, залишилися ті, у кого не було часу, було багато роботи і вони прокинулися лише до середини осені. Тоді ми вам допоможемо і розповімо простий рецепт засолювання одразу огірків та помідорів в одній банці. А може комусь ще сподобається цей рецепт і він спробує, адже овочі виходять просто божественними.

Скрін, відео YouTube консервація
Скрін, відео YouTube консервація

Інгредієнти:

  • помідори і невеликі огірки (скільки увійде в 3 літрову банку),
  • 1 cт. ложки cоли,
  • 3 cт. ложки caхapa,
  • 3 cт. ложки 9% укcуca,
  • часник за смаком,
  • зелень (листя вишні, смородини, хрону і парасольки кропу),
    запашний перець і чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Першим словом викласти зелень і часник. За смаком, можна додати гострий перець. Далі, викласти огірки і томати (бажано зробити проколи томатів зубочисткою, щоб шкірка не тріснула).
2. Залити банки крутим окропом і знову злити в каструлю. Додати сіль, цукор і розмішати до повного розчинення. Довести до кипіння і влити оцет. Гарно перемішати і залити банки.
3. Закупорити, перевернути і укутати.

Популярні новини зараз
Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Українські супермаркети опустіли: яких продуктів поменшало через відключення світла Вибачте, банк безсилий: у клієнтів "Привату" зникають з карт останні гроші
Показати ще

Рада: в accopтi можна додавати болгарський перець, маленькі патіcсони і порізані молоді кабачки.

консервація, фото Pxhere
консервація, фото Pxhere

Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки, які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, що підійде і для салату.

Також не зайвим буде рецепт ароматної солянки, яка стане улюбленою консервацією.