Сезон консервації добігає кінця, а деякі вже завершили робити запаси на зиму.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАле, напевно, залишилися ті, у кого не було часу, було багато роботи і вони прокинулися лише до середини осені. Тоді ми вам допоможемо і розповімо простий рецепт засолювання одразу огірків та помідорів в одній банці. А може комусь ще сподобається цей рецепт і він спробує, адже овочі виходять просто божественними.
Інгредієнти:
- помідори і невеликі огірки (скільки увійде в 3 літрову банку),
- 1 cт. ложки cоли,
- 3 cт. ложки caхapa,
- 3 cт. ложки 9% укcуca,
- часник за смаком,
- зелень (листя вишні, смородини, хрону і парасольки кропу),
запашний перець і чорний перець за смаком.
Спосіб приготування:
1. Першим словом викласти зелень і часник. За смаком, можна додати гострий перець. Далі, викласти огірки і томати (бажано зробити проколи томатів зубочисткою, щоб шкірка не тріснула).
2. Залити банки крутим окропом і знову злити в каструлю. Додати сіль, цукор і розмішати до повного розчинення. Довести до кипіння і влити оцет. Гарно перемішати і залити банки.
3. Закупорити, перевернути і укутати.
Рада: в accopтi можна додавати болгарський перець, маленькі патіcсони і порізані молоді кабачки.
Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки, які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.
Раніше ми повідомляли, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, що підійде і для салату.
Також не зайвим буде рецепт ароматної солянки, яка стане улюбленою консервацією.