Вівсяне печиво популярне і вже давно улюблене багатьма. Воно продається скрізь, в який магазин ви не зайшли б, а спекти його самостійно дуже просто. Згодом його почали готувати з додаванням шоколаду, горіхів тощо.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк приготувати незвичайне вівсяне печиво, яке зітре з пам'яті традиційне, розповіла блогерка Вікторія Дідус у соцмережі Instagram.
"Виходить не тільки смачно, а й корисно 👍🏻", - запевняє дівчина
Складові:
- 150 гр вівсянки (довгого варіння)
- 100 гр муки
- 1 ч л ванільного цукру
- 1 ч л розпушувача
- дрібка солі
- 100 г меду
- 4 ст л олії або розтопленого вершкового масла
- 1 яйце
Додатково до смаку:
- 1/4 ч л кориці
- 1/4 год імбир
- 40 г шоколаду
- 40 грам горішків
Процес:
- Поєднати всі сухі інгредієнти (вівсянка, борошно, розпушувач, сіль, ванільний цукор, кориця, імбир).
- З'єднати мед, яйце та розтоплене вершкове масло.
- Поєднати все це в однорідний стан і додати подрібнений шоколад та горіхи. Перемішати.
- Вологими руками сформувати кульки. Злегка пригорнути їх.
- Випікати в розігрітій духовці за 170*12-15 хв (залежить від духовки) до рум'яного стану.
Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ліза Глінська навчила українців розрізняти види кориці: улюблена пряність має багато "нюансів"
Як повідомляв Знай.ua, ховайте банки, щоб не з'їсти все до зими: рецепт ароматної солянки, яка стане улюбленою консервацією
Також портал Знай.ua писав, що смачні та ліниві сосиски в тесті, майже як у дитинстві: рецепт для великої компанії