В Україні щосили йде сезон консервації, а оскільки експерти попереджають про важку зиму, то господині та господарі з подвоєною силою взялися за справу.

Однією з улюблених страв у банці у багатьох є солянка. Тому ми поділимося рецептом із нашими читачами, який не забере багато часу, але забезпечить ситу зиму сезону 2022-2023.

Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.

Солянка, скріншот: YouTube
Солянка, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 1,5 кг капусти;
  • 1,5 кг помідорів;
  • 1 кг огірків;
  • 1 кг цибулі;
  • 1 кг моркви;
  • 0,5 кг перцю;
  • 100 мл рослинної олії;
  • 100 мл оцту 9%;
  • 1 cкланка цукру;
  • 2 ст. л солі;
  • лавровий лист і чорний перець горошком за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
  1. Капусти нашинкувати тонкою соломкою, моркву натерти на крупній терці, перець порізати соломкою, огірки і помідори порізати кубиками.
  2. Всі овочі помістити в ємність, ретельно перемішати, додати решту інгредієнтів, знову перемішати і варити близько години на сильному вогні, періодично помішуючи, до прозорості.
  3. Розкласти по стерилізованим банкам, закатати, перевернути, укутати і залишити до повного остигання.

Солянка, скріншот: YouTube
Солянка, скріншот: YouTube

Все, ароматна солянка готова і дивіться, обережно: ховайте банки, щоб не з'їсти все до настання зими. Густа солянка у баночках – дуже зручний продукт, з неї можна приготувати багато смачних поживних страв.

Нагадаємо про найсмачніший пиріг із картоплі за кілька хвилин: бюджетний рецепт, який сподобається кожному.

Раніше ми писали про пишні та ароматні пончики, як у дитинстві: мінімум витрат, але максимум задоволення, рецепт.