З приходом осені все частіше хочеться сісти з чашечкою чаю під теплим пледом і поглинати cмаколики. Але якщо магазин далеко, а ввімкнулася повітряна тривога?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМи допоможемо нашим читачам із цим питанням. Адже наш рецепт пишних та ароматних пончиків, який нагадують пампушки з пудрою з дитинства, нікого не залишать байдужим.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Яйця – 2 шт;
- Молоко - 500мл;
- Олія або маргарин – 125 г;
- Цукор – 3 ст.л (пробувати);
- Сіль – 1,5 літра;
- Дріжджі сухі -11г (1 пачка);
- Вода тепла – 0.5 склянки;
- Борошно - стільки, щоб тісто не липло до рук (головне не забити його).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1.Молоко + вода (змішати, трохи нагріти, щоб було тепленьке) (можна просто воду додати добре теплу, майже гарячу) + цукор (спробуйте, щоб було добре солодке) + дріжджі. Все це перемішати та дати 15 хвилин ожити дріжджам. Додати потім яйця.
2. Додаємо Олію (трохи розтопити) + сіль - збити все це віночком!
3. Додаємо борошно поступово та заважаємо ложкою. Головне не забити тісто!
4. Накриваємо рушником, залишаємо на 1-1.5 години. Дріжджі люблять тепло, краще в тепле місце поставити.
5. Потім беремо тісто і розкочуємо завтовшки 1 см. Вирізаємо кухлем або чаркою кружечки. Смажимо в казані, Масла має бути достатньо, вони повинні плавати в ньому, щоб не торкалися дна. Смажимо на розпеченій олії!)
Ось наша смакота до чаю готова. Можна за бажанням посипати пудрою або ж полити варенням. Смачного.
Нагадаємо про найсмачніший пиріг з картоплі за кілька хвилин: бюджетний рецепт, який сподобається кожному.
Раніше ми повідомляли, що так капусту ви ще не їли: рецепт стейку з бюджетного овоча на заміну курячим ніжкам.