Кожен студент пам'ятає про таку страву, як смажені пельмені і щоразу їх готували максимально просто.

За свою простоту вони і стали зіркою студентського та холостяцького столів. А чи знали ви, як насправді правильно смажити пельмені? Спеціально для наших читачів ми роздобули ідеальний рецепт, який теж дуже простий, але привнесе нові смакові відчуття. Пельмені вийдуть дуже бюджетними, смачними, ситними та полюбляться кожному члену родини. Цілком ймовірно, ви відмовитеся від стандартного варіння цих виробів.

Заморожені пельмені
Заморожені пельмені

Інгредієнти:

- пельмені 500 г;
- часник 3 зубчики;
- цибулина 1 шт;
- кріп;
- майонез 150 г;
- сметана 150 гр;
- сир;

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Грошей немає, але їздити хочеться: автоблогер знайшов люксову "Славуту" у максимальній комплектації
Показати ще
  1. Обсмажуємо пельмені на олії до золотистого кольору.
  2. Додаємо нарізану цибулю і смажимо 5 хвилин.
  3. Додаємо часник, обсмажуємо ще 2 хвилини.
  4. Зменшуємо вогонь, додаємо сметану, майонез, зелень, перемішуємо посипаємо сиром.
  5. Накриваємо кришкою і гасимо 5 хвилин.

Ось наша улюблена студентська страва і готова. Смачного, насолоджуйтесь смаком і не забудьте закрити кватирку, щоби на запах не збіглися всі сусіди.

Смажені пельмені, фото: скріншот з відео
Смажені пельмені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо про рецепт "ледачих" крабових котлеток від блогерки Дідус: всього пару дій, простіше не придумаєш.

Раніше ми ділилися найправильнішим рецептом сирників зі сметаною: енергія та заряд бадьорості на весь день.

Також не зайвою у скарбничці буде мандаринівка до Дня Незалежності України: рецепт горілки, яка переплюнула медовуху та хріновуху.