Кокосовий чізкейк, в основі якого є печиво з какао та згущене молоко, здатний викликати не тільки насолоду гастрономічну, але й естетичну. Від одного погляду на цей смаколик слина може потекти рікою, а ще ви ризикуєте нарватися на велику похвалу гостей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт такого чудового десерту підказала українська блогерка Вікторія Дідус, на акаунті якої можна знайти багато різних смаколиків. Отже, для приготування знадобиться не так багато продуктів і всі вони дуже доступні.
Дівчина розраховувала пропорції на форму для запікання 22 см.
Складові:
- печиво з какао 350 гр
- 150 гр вершкового масла
- 500 гр вершковий крем сир
- 170 мл вершки 33%
- згущене молоко 150 гр
- желатин 15 г + вода 60 мл
- кокосова стружка 150 гр
Приготування:
Для основи подрібнити печиво і з'єднатися з розтопленим вершковим маслом. Пересипати у форму, сформувала дно та боки. І залишити у холодильнику на 1 годину.
Желатин залити водою та залишити набухатися. Крем сир з'єднати зі згущеним молоком, вершками, кокосовою стружкою і розтопленим желатином, і перебити міксером. Вилити у форму, розрівняти, посипати кокосовою стружкою, що залишилася, і поставити знову в холодильник до повного охолодження.
Раніше ми писали, незвичайне варення з капусти: рецепт, який зробить вас чарівником для близьких
Як повідомляв Знай.ua, більше ніяких ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце
Також портал Знай.ua писав, що рецепт курочки з сиром фета та томатами від "Кульбаби" Валерії Крук: смачно, ситно і дуже естетично