Зірка "Лисапетного батальйону" Наталія Фаліон приготувала французький цибулевий суп.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗірка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон має Youtube-канал, на якому артистка періодично випускає відео-звернення до своїх шанувальників, розповідає про цікаві події в житті та творчості, а також ділиться порадами.
Для приготування французького цибулевого супу від Наталії Фаліон знадобляться 5 досить великих цибулин (на чотири порції), літр бульйону, одна столова ложка борошна, а також половина упаковки вершкового масла, натертий на тертці твердий сир, грінки та пару ложок вина. А ще лавровий лист та сіль, перець за смаком.
Все починається з оброблення цибулі та поділу її на чотири частини, кожну з яких потрібно буде знову розрізати і дрібно нарізати. Потім на маленький вогонь ставиться сковорідка, яку вирушає половина пачки масла. Потрібно дочекатися, поки воно розтопиться, щоб можна було додати цибулю та починати її готувати.
Він повинен карамелізуватися в розтопленій олії протягом 20-30 хвилин, доки не віддасть усе, що в ній є. У процесі додається щіпка солі і близько 30 г води. Згодом цибуля має стати коричневого кольору і цей час, щоб влити на сковорідку трохи солодкуватого вина. І після його випаровування додати столову ложку борошна.
Готова цибуля вирушає в каструлю, куди вливається бульйон (Наталія використала 600 грам) і додається лавровий лист, сіль та перець за смаком. Супу необхідно закипіти, а паралельно обсмажити грінки, щоб вони стали хрусткими. Згодом Наталія Фаліон розливала суп порційно, зверху накладала крутони і на них посипався сир (моцарела та пармезан), після чого порції вирушають у духовку на кілька хвилин.
Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків.
Раніше ми повідомляли, банановий пиріг на сковороді : швидкий і бюджетний рецепт, який попросить навіть свекруха.