Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився смачним рецептом соковитої курки у кисло-солодкому соусі, на який з нетерпінням чекали його шанувальники.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цієї страви потрібні такі інгредієнти: куряче стегно – 150 грам, сіль, перець, крохмаль – 10 грам, солодкий перець – 60 грам, цибуля – 30 грам, манго – 30 грам; для соусу потрібно: томатна паста – 50 мл, яблучний оцет – 20 мл, цукор – 30 грам, вода – 20-30 мл, кунжут, цибуля зелена.
Спочатку наріжте шматочками куряче стегно, посоліть, поперчіть його та перемішайте для кращого смаку. Наріжте солодкий перець та манго невеликими шматочками. Візьміть сковороду, прогрійте її та полийте оливковою олією. Знову повертаємось до курячих шматочків. Їх потрібно посипати крохмалем та перемішати. Далі покладіть куряче м'ясо на сковорідку. Смажте до скоринки, потім на цю ж сковорідку покладіть порізані овочі.
Підсмажте їх трохи та викладіть. Знову на цю сковороду висипте томатну пасту, додайте воду, цукор, яблучний оцет. Перемішайте цю суміш та додайте шматочки манго. Перемішайте, потім додайте туди курку та овочі. Додати воду. Подавати страву можна з додаванням нарізаної зеленої цибулі та кунжуту. Смачного!
Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків, якими можна буде хрумтити всю зиму.
Як повідомляв "Знай.uа", рецепт смачного вівсяного печива від зірки "МайстерШеф" Лізи Глинської : магазинне більше не підійде
Знай.uа писав, рецепт унікального морозива зі справжньою лавандою від блогерки Юлії Віліч : одна ложечка і ви забудете про пломбір