Відома українська акторка Анна Саліванчук відома завдяки ролі у ситкомі "Одного разу під Полтавою", фільмі "Свінгери" та багатьох інших. Артистка продовжує зніматися у проектах, а ще розвиває свій блог у Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Як відомо, Анна Саліванчук - це приклад умілої та турботливої ​​господині, яка незважаючи на великий обсяг роботи, чудово справляється з усіма домашніми справами та виховує дітей. А ще артистка дуже любить готувати та регулярно ділиться з шанувальниками цікавими рецептами.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Цього разу вона розповіла, як приготувати соковиті фаршировані перці і показала всі процеси на відео. Ця страва має багату історію і готують її в багатьох країнах, виходячи з особливостей культури. В Україні солодкий перець зазвичай наповнюють м'ясним фрашем, рисом та томатною заливкою.

Саліванчук вирішила використати куряче м'ясо і не додавати крупи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Інгредієнти:

• Болгарський перець - 2 шт.;
• Цибуля - 1/2 шт.;
• Кабачок - 1/3 шт.;
• Помідор - 1 шт.;
• Куряче філе - 1 шт.;
• Часник - 1 зубчик;
• Сир -1 ст. ложка;
• Моцарелла або фета - 30 гр;
• Петрушка - 1 гілочка;
• Рослинна олія для смаження;
• Сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Перець розрізаємо вздовж, видаляємо насіння. Укладаємо на лист, додаємо трохи олії і відправляємо у духовку до м'якості при 200 гр.
  2. Поки що нарізаємо кубиком кабачок, цибулю, помідор, куряче філе. Натираємо сир.
  3. Обсмажуємо кілька хвилин цибулю, закидаємо кабачок, філе, помідор.
  4. Вимикаємо вогонь, додаємо сир, моцарелу, петрушку, часник. Добре перемішуємо.
  5. Начиняємо перчики, посипаємо сиром і відправляємо в духовку на 7 хвилин.

Раніше ми писали, рецепт вівсянки з "сюрпризом" від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: ідеально в кожній родині

Як повідомляв Знай.ua, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство

Також портал Знай.ua писав, що Ліза Глінська з "МайстерШеф" поділилася швидкими рецептами овочевих смаколиків: три палички виручалочки