Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився швидким рецептом веганського бутерброду.

Для того щоб приготувати смачний сендвіч для тих, кому м'ясо не до душі потрібно: 2 шматочки цільнозернового хліба, 1 половинку авокадо, 30 г огірків, 10-20 г шпинату, 10 г мікрогрін горошку і оливкова олія.

Пава та Ектор Хіменес-Браво, фото з вільних джерел
Пава та Ектор Хіменес-Браво, фото з вільних джерел

Спочатку потрібно нарізати часточками авокадо та огірки. Потім кондитерським пензликом змастити хліб оливковою олією. Підсмажити хліб та покласти на пергаментний папір. На підсмажений хліб викласти листочки шпинату, порізане авокадо, трохи вичавити соку лимона на сендвіч, покласти шматочки цибулі, мікрогрін горошку. Сендвіч слід полити невеликою кількістю оливкової олії та все готове. Швидкий веганський бутерброд готовий.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Нещодавно Ектор Хіменес-Браво побував у залізничному тимчасовому будинку мешканців Ірпеня. Шеф-кухар провів ревізію вагоном-рестораном і порекомендував цей ресторан. Потім він провів майстер-клас із приготування страв на мангалі. Ектор та кухарі з бажаючих приготували три страви: курку тикка, запечений баклажан та салат із битих огірків.

Нагадаємо, Ганна Саліванчук знайшла спосіб, як задовольнити чоловіків поза ліжком: облизуватимуться всі

Як повідомляв "Знай.uа", рецепт маринованих томатів із соєвим соусом від Євгена Клопотенка: невелика "родзинка" зробить смак яскравішим

Знай.uа писав, цей суп переплюнув "Окрошку": рецепт першої страви "Мозаїка", який шукають всі ваші сусідки