Влітку вже не так хочеться посьорбати теплого супчика, як взимку або восени через спеку. Тому в хід йде всіма улюблена "Окрошка".

Але в літній період також хочеться чогось зовсім легкого. А якщо спробувати зробити щось крутіше, ніж Окрошка? Наш суп "Мозаїка" точно сподобається любителям рибки та овочів. Він одночасно ситний і легкий і кожен член вашої родини точно попросить добавки.

Інгредієнти:

  • 300-500 г рибного філе;
  • 2-3 шт. моркви;
  • 2-3 шт. картоплі;
  • 1 шт. червоного солодкого перцю;
  • 1/3 ст. білого вина;
  • 2-3 ст. майонезу;
  • зелень, сіль – до смаку.

Супермаркет
Супермаркет

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз
Пенсії з 1 липня 2025 по-новому: як будуть нараховуватися бали та як це вплине на розмір пенсії Бронювання анулюють без попередження: за ким прийде ТЦК через нові правила Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло Українців перевірятимуть щомісяця: можуть зняти виплати та скасувати статус
Показати ще
  1. Філе риби нарізати кубиками, залити холодною водою та зварити бульйон. Рибу викласти, бульйон процідити.
  2. Моркву нарізати кружальцями, очищений від насіння солодкий перець – кубиками, картопля також нарізати кубиками.
  3. Викласти овочі в бульйон, посолити та варити протягом 10 хвилин.
  4. Потім влити біле вино в суп, поварити 5 хвилин. Готовий суп розлити на тарілках, прикрасити зеленню.
  5. Рибу подати окремо, полив її майонезом і прикрасивши гілочками петрушки. Смачного!

Спробуйте цей легкий рецепт і ви, можливо, більше не захочете варити "Окрошку", з якої дуже багато мороки.

Нагадаємо про рецепт ідеального плову в рукаві від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: кухня залишається чистою.

Раніше ми ділилися рецептом маріупольського борщу з бичками та томатами: ви більше не готуватимете інакше.

Також не зайвим буде рецепт знаменитих полтавських галушок із куркою від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського.