Нова страва є в ресторані Гордона Рамзі, але гурмани не були задоволені його виглядом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"
Ресторан Гордона Рамзі тільки що представив нову страву, але вона не отримала схвалення в Твіттері.
Суфле Арнольда Беннета із соусом із витриманого чеддера — фірмова страва ресторану Savoy Grill у центрі Лондона.
Він був у меню майже 100 років, а Гордон представив його у 2003 році.
А зовсім недавно смачна тарілка перетворилася з традиційного омлету з копченою пікшею у суфлє.
Кулінарний геній поділився стравою в Твіттері, і гурманам не знадобилося багато часу, щоб засумніватися у його зовнішньому вигляді.
У своєму модному ресторані Гордон дав страві ціну 18 фунтів стерлінгів.
Він опублікував відео, на якому соус ллється поверх суфле.
Шеф-кухар написав: "Фігурка Savoy Grill… Суфле Арнольда Беннета із соусом із витриманого чеддера. Просто ідеально!"
Один із коментаторів порівняв страву з «картопляним пюре із сирним соусом», а також із «блювотою» і навіть із «кормом для собак».
Інший написав: "Якщо це для собаки, то що ми їмо?"
Третій написав: "Фу", а четвертий сказав: "Отже, картопляне пюре з сирним соусом... можна приготувати сьогодні на вечерю".
Не всі були грубі щодо їжі, оскільки один сказав, що їжа виглядала досить апетитно, щоб «зголодніти до краю».
Суфле Арнольда Беннета коштує 18 фунтів стерлінгів і є третьою найдешевшою стравою в меню Savoy Grill.
Тим часом, це вже не вперше, коли шеф-кухар піддається критиці в мережі через свою їжу.