Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВолодимир Ярославський вирішив здивувати шанувальників і приготувати холодний суп гаспачо, але з додаванням незвичайного інгредієнта - полуниці. Кулінар поділився докладним рецептом і навіть зняв всі процеси приготування на відео, щоб бажаючі могли повторити все крок за кроком.
"Всі інгредієнти супу мають бути холодними. До того ж готовий гаспачо потрібно поставити у холодне місце та подавати також холодним. Мені подобається, коли він густенький, тому лід я не використовую", - зазначив Ярославський.
Інгредієнти:
- огірки без шкірки - 100 г;
- томати без шкірки - 250 г;
- полуниця - 220 г;
- перець болгарський очищений - 70 г;
- часник конфі (або свіжий) - 5 (1) г;
- сіль - 3 г;
- оливкова олія - 20-25 г;
- м'якуш білого хліба - 50 г.
Приготування:
- Очищаємо огірки, томати і перець від шкірки. Надрізані томати просто заливаємо окропом на 25 секунд – тоді шкірка легко знімається. Також не забуваємо зачистити полуницю.
⠀ - До очищених овочів і полуниці додаємо часник, сіль, оливкова олія, м'якоть хліба. Гарненько збиваємо все блендером.
Як повідомляв Знай.uа, ароматний соус Неаполітано від Вови Ярославського з "МастерШеф": після однієї ложечки кетчупу більше не захочеться
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як готувати смачний плов без рису: "За адекватні гроші"