Євген Клопотенко - один з найвідоміших шеф-кухарів України на поточний момент.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧоловік отримав величезну популярність у політичних колах через взаємодію з дружиною президента Володимира Зеленського Оленою над дитячим харчуванням у школах. Зараз він просуває українську кухню на світовій арені і періодично радує шанувальників якимись рецептами в Instagram, де за його життям стежать понад 720 тисяч осіб.
Зараз він приготував плов з булгуром і чай масала. Для цього йому знадобилися наступні інгредієнти-500 грам свинячої м'якоті, 250 грам булгура, столова ложка рослинної олії, одна цибулина, одиниця моркви, столова ложка томатної пасти (+500 мл води), а також чайна ложка зіри, чорний мелений перець і половина чайної ложки солі.
"Я використовую і там, і там елементи простоти і доступності. Але так, щоб зі зрозумілих продуктів зробити щось нове за смаком. Це, до речі, два рецепти з того переліку їжі, яку я розробляв для шкільних їдалень. А там головний запит-продукти, які 100% можна купити за адекватні гроші і прості процеси з мінімальним обладнанням", - пише Євген Клопотенко в публікації.
Нагадаємо, рецепт пишної паляниці з полуницею від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво: смак перемоги України над Росією
Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко пожартував, чим українці можуть замінити дефіцитну сіль: "Сльозами полонених Ванек"
Знай.ua писав, Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги: "Їсти смачно - важливо"