Євген Клопотенко не зміг втриматися, щоб не дати рецепт паски, найпростішої, яка вдасться всім.

У своєму Instgaram Євген вирішив поділитися своїм найлегшим, але разом з тим смачним та цікавим рецептом паски.

Інгредієнти на паску Євгена Клопотенко. Фото: YouTube
Інгредієнти на паску Євгена Клопотенко. Фото: YouTube

"Ми робимо добро, і вирішив, що я не можу не дати вам рецепт паски. Бо це щось сакральне, це щось важливе, цей рецепт буде максимально простий, простіший я думаю важко придумати".

Також Євген нагадав, що тісто заспокоює і надихає, а також у вас є можливість створити щось прекрасне і добре. А це такі дуже важливі сенси наразі.

Популярні новини зараз
Чи витримають школярі спеку: МОН вводить жорсткі заходи Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Паска Євгена Клопотенко. Фото: YouTube
Паска Євгена Клопотенко. Фото: YouTube

"Від мене - найелементарніший рецепт найсмачнішої паски. Зможуть навіть ті, що взагалі ніколи нічого з тіста не робили. Просто тримайте у себе в голові: ви нічого складного не робите, ви просто змішуєте продукти за певною логікою", - написав Євген у блозі.

Паска Євгена Клопотенко. Фото: YouTube
Паска Євгена Клопотенко. Фото: YouTube

Дійсно, рецепт Євгена досить простий та паски виходять пухкі та смачні, з власного досвіду.

З інгредієнтів потрібно - 500 г борошна, 12 г сухих дріжджів, 50 г цукру, (+ 80 г для родзинок), 50 г вершкового масла, (+ 80 г для родзинок та + для змащення формочок), 230 мл гуслянки (чи суміші айрану з молоком), 7 жовтків 180 г родзинок (попередньо замочіть їх у воді).

Клопотенко радить замішати тісто з інгредієнтів та випікати при температурі 160 градусів.

Нагадаємо, раніше ми публікували економний рецепт двічі запеченої картоплі з сиром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рецепт домашньої рубаною ковбаси без оболонки.

Також "Знай.ua" писав, що чахохбілі з курки в перцево-томатному соусі до Великодня.