Котлети з індички – смачна і проста страва, яка вимагає небагато часу на приготування. Рецептом котлет з індичатини поділився Вова Ярославський, зірка «Майстершеф», на своїй сторінці у Instagram, де за ним спостерігають 216 тисяч підписників.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися«Цей рецепт, і ще декілька готував для вас у лютому! Життя триває, ви запитуєте прості рецепти - я скоро почну записувати нові, треба трохи часу», - пообіцяв Ярославський.
Що знадобиться:
- 800 грамів філе індичого стегна,
- 90 грамів хліба білого,
- 50 грамів вершків або молока,
- 120 грамів цибулі ріпчастої,
- одне яйце,
- сіль, перець,
- борошно на підпил,
- олія для смаження.
Як готувати:
- Цибулю очистити, порізати, підсмажити на слабкому вогні до легкої рум’яності.
- Смажену цибулю, порізану шматочками м’якіть білого хліба залити вершками або молоком. Зняти шкірку з індички, порізати шматочками, пропустити через дрібну решітку.
- Пропустити через м’ясорубку хліб з цибулею, перемішати фарш і ще раз пропустити крізь дрібну решітку.
- Додати сіль, перець чорний, яйце і добре вимішати. Сформувати котлети, обваляти їх у борошні, обсмажити з обох боків.
- Поставити доходити до готовності у духовку на 5-7 хвилин при 180 градусах.
Такі котлети найкраще смакуватимуть разом з картопляним пюре і солоними огірками, радить кулінар.
Нагадаємо, що кулінар "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування сирної паски: підготовка до свята повним ходом.
Раніше повідомлялося, що рецепт шоколадної сирної паски в 2022 році: без духовки, без яєць, але з фініками і мінімумом калорій
Також, як економно використовувати великодні смаколики: не викидайте паска і яєчка.