Відомий український кулінар Євген Клопотенко вирішив розповісти про те, як правильно готувати гречку. Все набагато простіше, ніж ви думаєте. Відмінно підійде в умовах війни, в якій українці живуть вже тиждень.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Раніше він регулярно радував українців рецептами вишуканих і простих страв. Зараз же, вчить виживати, і висвітлює всю правду про вторгнення Росії в нашу країну.
"Ніколи не думав, що це скажу. Але пора дістати гречку, панове. Все своє життя я не розумів, що це за дивна Українська властивість – в кризових ситуаціях забиватися гречкою. Тепер ось зрозумів. Це рятівний ген працює і він, сука, правий. Тому що якщо гречку ми купували раніше, виправдовуючи це тим, що вона дорожчає, то цей наш рятівний ген знав набагато більше" - йдеться в повідомленні під постом.
Справа в тому, що гречку не потрібно варити, адже вона продається вже готовою, просто засушена. І це ідеальний варіант в тому випадку, якщо у вас немає доступу до плити.
Все, що потрібно зробити - залити її гарячою водою, накрити, і почекати приблизно півгодини. Можна обійтися і холодною водою, але, тоді доведеться чекати близько 2-4 годин.
За цей час гречка просочиться і відновиться, і можна буде приступати до трапези. І це ще не все.
Євген Клопотенко зазначив, що можна залити навіть соком, і підійде будь-хто. Ось і відповідь на питання, чому найчастіше скуповують в магазинах при напружених ситуаціях саме гречку.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко навчив українців кулінарно знущатися над ворогом
Раніше повідомлялося, що зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, як переживає біль і тривогу
Також, українські захисники збили російський Су-25СМ під Києвом: перетворився на купу металобрухту