У понеділок, 14 лютого особливий день для парочок, адже відзначається День святого Валентина. Багато проведуть цей день разом з другими половинками, і звичайно ж, знадобиться особливий перекус.

На акаунті програми "МастерШеф" в соціальній мережі Instagram поділилися деякими рецептами незвичайних страв, які ідеально впишуться на ваш святковий стіл.

Наприклад, сорбет з кінзи і лайма. Для цього вам потрібно буде 50 г кінзи, 100 мілілітрів соку лайма, 300 мілілітрів цукрового сиропу, і ще 800 мілілітрів волоського йогурту.

Поріжте лайм, видавіть з нього сік, і додайте туди цукровий сироп і кінзу. Все перебиваємо в блендері, і поступово додаємо йогурт.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всю суміш ставимо в мороженицу на півгодини, або ж в морозилку на півтори години перемішуючи раз в 30 хвилин. І все, можна приступати до трапези. Можете прикрасити ягодами або цукрову пудру.

Корисні веганські цукерки. Для них потрібні наступні інгредієнти:

  • 150 г кураги;
  • 150 г родзинок;
  • 100 г чорносливу;
  • 1 склянка грецьких горіхів;
  • 2-3 часточки лимона;
  • 1 столова ложка какао-порошку;
  • 1 столова ложка кокосової стружки;
  • 1 столова ложка меду.

Сухофрукти, лимон, горіхи перемолоти в блендері до консистенції пасти. Туди додаємо мед і перемішуємо, і частина суміші можна змішати з пюре з вареного буряка.

Сформуйте цукерки і обваляйте в какао і кокосовій стружці. Далі ставимо все в холодильник на півгодини.

Нагадаємо, що смачні шоколадні кульки для діточок: корисна альтернатива магазинним сухим сніданкам.

Раніше повідомлялося, що молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку.

Також, соковита і ароматна курочка на солі з хрусткою шкіркою, рецепта простіше не буває - тільки 2 інгредієнта.