Смачна страва нашвидкоруч може врятувати не одну господиню, якщо виявиться, що треба терміново нагодувати гостей або здивувати домашніх.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаку страву можна приготувати й на святковий стіл, він прикрасить та додасть родзинки. У
Ця смакота не залишить байдужими нікого, а подружки будуть вимагати поділитися рецептом. Тож, беріть на олівець, щоб здивувати близьких якнайшвидше.
Отож, записуйте. Для приготування котлет потрібно:
- Яйце зварене - 5 шт.
- Яйце сире - 1 шт.
- Сухарі для паніровки - 1 ст. л
- Дрібно нарізана петрушка або кріп – 1 ст. л
- Дрібно нарізана зелена цибуля - 1 ст. л
- Сіль та перець – на смак.
У разі крайньої потреби, раптом фарш буде рідкий, то можна додати ложку манки або борошна.
Інгредієнти слід порізати змішати та сформувати котлетки. Підсмажувати на олії з обох боків до золотистого кольору.
Готується така смакота дуже швидко, час йде лише на варку яєць - до 5 хв. Порізку та, власне, обсмаження. Всього за 20 хвилин можна приготувати та ще й перемити посуд.
Готові котлетки смакують зі сметанкою, можна в неї додати часник, тоді це буде новий смак пікантний, але це для любителів гострого.
Нагадаємо, раніше краєзнавці поділилися смачним рецептом давньої страви, борщем "голій", який готується з декількох сортів риби.
Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо рецепт приготування салату з куркою і омлетом.
Також "Знай.ua" писав, що ароматні і ніжні стіжки з грибами і сметаною