Всіма улюблені пельмені вважаються самою ледачою стравою, яка користується великою популярністю серед холостяків і студентів. Спосіб приготування, про який знає кожна господиня, максимально простий, - закинути заморожені вироби в киплячу підсолену воду, варити декілька хвилин, і вуаля - ідеальний і швидкий обід готовий. Але, як виявилося, все не так просто, адже в готуванні є ряд нюансів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ виданні
Але якщо ви вже заспівали закинути пельмені в окріп, тоді в каструлю потрібно додати склянку холодної води. Такий нехитрий прийом вирівняє температуру нагрівання і пельмені збережуть свою форму і не розповзуться по каструлі. Правда, і варити пельмені після додавання холодної води потрібно довше, зате на смак вони не будуть схожі на зварений напівфабрикат, а вже на м'ясну страву.
Існує ще один перевірений лайфхак: перед варінням пельмені можна замочити у воді на декілька хвилин, щоб підігнати їх до кімнатної температури. Тісто вбере деяку кількість води, що підвищить його пластичність, і при варінні пельмені не лопнуть.
Нагадаємо, ніжні сирники зі скоринкою: за цим рецептом вони точно не розваляться
Як повідомляв Знай.uа, дивніше, ніж з ананасами? Смачна піца з ківі, рецепт - пальчики оближеш
Також портал Знай.uа писав, рецепт минтая в кунжуті для любителів риби: горіховий смак, і страва буквально тане в роті