Відомий український кулінар Євген Клопотенко порадував українців новим рецептом. На цей раз він сподобається любителям солодких десертів.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, які модно приготувати самостійно на кухні, якщо у вас видався вільний час.

Приготувати він вирішив так зване молочне желе за допомогою зміни стану молока. І при цьому, не потрібно ніяких особливих зусиль для цього.

"Розповідаю, що потрібно зробити: 25г желатину залити 100мл молока і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк і спрацював в рецепті. 300 мл молока довести до кипіння, дати трохи охолонути, додати цукор (регулюйте його кількість самі), перемішати, додати набряклий желатин і перемішати знову, щоб той розчинився" - пише Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Потім ставите в форми, остуджують, і в холодильник приблизно на шість годин. Все, це дуже просто, можна приступати до трапези.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

Також, швидше за все вам захочеться урізноманітнити це блюдо, і це можливо зробити додавши туди Різне варення за смаком. Як стверджує сам Євген Клопотенко, це точно того варте, і хоч раз у житті потрібно спробувати.

Нагадаємо, що готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу

Раніше повідомлялося, що "МастерШеф" Євген Клопотенко зізнався, що легко доводить його до сказу і купи матів

Також, Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя: "Ваша суперсила"