Такий вид алкогольного напою, як "настоянка", виготовляється шляхом настоювання спирту на різних плодах і прянощах.

Вони мають величезний вплив у Львові - там усюди можна спробувати наливки різних смаків. І зараз ми розберемо найпростіший рецепт настоянки вишневої під назвою "Українська".

Настоянка з прополісу, фото: кадр з відео
Настоянка з прополісу, фото: кадр з відео

Потрібно всього кілька інгредієнтів - звичайно ж, вишня - в кількості 250 грам, а ще літр горілки і 300-500 грам цукру. Ми бачимо, що продуктів для приготування зовсім небагато, тому і готувати настоянку - абсолютно легко.

Для початку беремо вишню і готуємо всього половину з них. Її слід очистити від кісточок, а ось залишилися ягоди будуть використані цілком. Всю вишню тепер потрібно залити горілкою, а потім залишити її на цілий місяць в темному прохолодному місці. Її потрібно витримати.

Популярні новини зараз
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Настоянка, скріншот: Youtube
Настоянка, скріншот: Youtube

Залишається злити настоянку в чистий посуд, додати туди цукор і поставити в тепле місце. Її потрібно витримати, щоб цукор повністю розчинився, і періодично помішувати. Готовий алкогольний напій розливаємо в пляшки, закупорюють і чекаємо остаточного приготування - через 6 місяців.

Нагадаємо, "Вилили в криву посудину три літрові пляшки": топ помилок при варінні глінтвейну, як не зіпсувати зимовий напій

Як повідомляв "Знай.ua", забудькуватість, рак і зміна особистості: вчені розповіли, як алкоголь впливає на людину

Знай.ua писав, ароматне варення з груш з апельсином: чим побалувати себе, поки за вікном дощі і сніг. Це дуже ароматне варення, яке урізноманітнює ваші звичні заготовки і порадує дітей.