Євген Клопотенко, автор нового шкільного меню продовжує дивувати своїх читачів новими рецептами та експериментами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу, у своєму
До того ж Клопотенко зробив стильне фото, розмістивши себе на цілій горі капусти. Він запропонував сісти на кухні та спробувати уявити квашену капусту, як її подають з запашною олійкою. Затим, кухар запропонував залишити капусту та уявити її зовсім в іншому випгляді.
"Це не лише ваше минуле, це ваше майбутнє. Кисла капуста - не те, до чого ви звикли. Відсьогодні кисла капуста - це ваша суперсила", - написав Клопотенко.
Він запропонував до чого можна додавати квашену капусту - і до картопляного пюре, і до бутерброда з сиром, і до яєчні, і до печені та до салату з авокадо, ба навіть, до пломбіру.
"Квашена капуста - це кисло-солодкий хрумкий елемент. Відповідно, вона дасть вам кисло-солодкість і хрумкість там, де цього не вистачає. Це зробить ваше життя сильнішим емоційно".
Євген Клопотенко також зазначив, що розмістив на своєму сайті новий рецепт квашеної капусти. А також написав про користь цієї страви.
"Поживну цінність сирої білокачанної капусти збільшує ферментація. Як ферментована їжа, вона сприяє зростанню корисних пробіотиків, які важливі для здоров’я травної системи. Квашена капуста багата на вітаміни С, К1, залізо, калій, магній, цинк і клітковину".
Нагадаємо, раніше суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав як розпочинає свій ранок.
Як повідомляв портал "Знай.ua", популярна українська телеведуча зробила вельми несподіване зізнання про свій емоційний стан.
Також "Знай.ua" писав, що учасників "МастерШеф" змусили приготувати шедевр, доки горить свічка.