На популярному каналі показали, як приготувати ідеальний обід з відносно доступних продуктів

Те, яка прекрасна кулінарна композиція вийде, якщо скомбінувати звичайну курку з хурмою і ще кільком овочами й фруктами, продемонстрували в рубриці "Час Обіду", а відео опубліковано YouTube-каналом "Твій День".

Фаршироване філе. Фото: скріншот Youtube-відео
Фаршироване філе. Фото: скріншот Youtube-відео

Для готування знадобляться наступні прості інгредієнти:

  • 4 пакування курячого філе(по 500 грамів);
  • 2 хурми;
  • 2 яблука;
  • кілька солодких перців;
  • 2 цибулини;
  • трохи зелені й рослинної олії;
  • на маринад - біле вино, спеції й трохи меду.

Далі, філе необхідно замаринувати в суміші, зробленої з меду, білого вина, солі та спецій. Завдяки цій нескладній процедурі, готову страву вийде дійсно соковитою і з насиченим смаком, а не з сухуватим м'ясом. Після нетривалого замокання м'яса, у філе варто зробити надрізи, і нафарширувати їх товстими пластинками хурми, що також додасть своєрідного, терпкого смаку, але не забувати виконати те ж саме з яблуками, цибулею і солодким перцем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після того як напівфабрикат пройшов вищеописану підготовку, його відправляють на деко, попередньо змащений олією, і викладений пергаментним папером, і відправити в духову шафу, розігрітий до 300 градусів за Цельсієм, на 20 хвилин. Такої температури досить, щоб за цей короткий час, курочка повністю просочилася фруктовим і овочевим соками.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, який курс іноземних валют очікується в Україні у вівторок, 25-го січня.

Також раніше ми інформували про те, що відбулася екстрена Заміна фіналіста "Євробачення-2022".

А до цього наш портал повідомляли про те, де в Україні пройде сніг, і в яких регіонах потеплішає до 0 градусів за Цельсієм вже 25-го січня.