Український шеф-кухар, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський знову радує шанувальників різними рецептами і порадами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Сухий пасти на одну людину потрібно десь 100-120 грам. Спочатку він бере і знімає шкіру з індички, а потім ріже м'ясо на невеликі шматочки. Потім він обсмажує дрібно-дрібно нарізану цибулю, туди ж в кінці смаження додає часник.
"Стежимо, щоб цибуля була добре обсмажений - важливо, так як потім він повинен повністю розтушуватися. Додаю в готову цибулю індичку, обсмажую її, додаю білого сухого вина, даю йому випаруватися 1-2 хвилини і додаю трохи води і тімені. Томлю все під кришкою 1.5 години на дуже повільному вогні - до неймовірної м'якості м'яса", - пише Володимир Ярославський.
В кінці він підказав, що сіль і перець потрібно додавати десь в середині приготування. В кінці спробувати і знову посолити, якщо потрібно.
Нагадаємо, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"
Як повідомляв "Знай.ua", ідеальні чорничні оладки від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського: сніданок смачніше, ніж у казці
Знай.ua писав, рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати