Незважаючи на холодну пору року і неможливість вийти з близькими на шашличок, ми підготували цікавий рецепт курячого шашлику в домашніх умовах.

Відповідний рецепт опублікував Telegram-канал "Кухня по-чоловічому".

Щоб приготувати смачний курячий шашлик з картоплею не обов'язково виїжджати на природу з мангалом – достатньо лише мати духовку і гарний настрій.

Інгредієнт:

  • Куряче філе (з стегна) – 1,5 кг;
  • Ріпчаста цибуля-4 шт;
  • Сіль, перець - за смаком;
  • Столовий оцет – 9%) - 50 мл;
  • Картопля-7 шт.

Приготування:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Куряче філе необхідно нарізати невеликими шматочками і скласти в миску. До них додаємо перець, сіль, нарізану кільцями цибулю і оцет. Добре змішуємо всі інгредієнти і відправляємо м'ясо маринуватися приблизно на 1-2 години.

Поки маринується м'ясо, нарізаємо кільцями сиру картоплю і укладаємо одним шаром на деко. Дістаємо м'ясо і нанизуємо його на дерев'яні шпажки, чергуючи з кільцями цибулі. Викладаємо шашлички поверх картоплі і відправляємо в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.

Курячий шашлик / фото: Кухня по-мужски
Курячий шашлик / фото: Кухня по-мужски

Коли верхня частина м'яса покриється рум'яною скоринкою, необхідно перевернути всі шашлички, щоб воно присмажився з двох сторін.

По готовності блюдо можна діставати-картопля просочилася соком м'яса і вийшла неймовірно соковитою, а домашній шашлик припаде до смаку домочадцям навіть в таку холодну пору. Приємного апетиту!

Нагадаємо про рецепт сирного супу-пюре, який допоможе не тільки на День святого Валентина порадувати другу половинку, але і особисто насолодитися кулінарним шедевром.

Як повідомляв Знай.иа, Поплавський напоїв українців напоєм дитинства: "а ви пам'ятаєте?".

Знай.иа писав, домашнє згущене молоко за 15 хвилин: найпростіший рецепт улюблених ласощів.