Якщо хочете урізноманітнити своє меню на сніданок, то обов'язково придивіться до цього рецепту.

Такі слойки стануть прекрасним сніданком і порадують всіх: і дорослих, і дітей. Крім того, слойки можна взяти з собою в дорогу, на прогулянку або дати дітям до школи.

При цьому рецепт приготування слойок дуже простий, а продукти доступні кожному.

Інгредієнти

Упаковка листкового дріжджового тіста

Популярні новини зараз

"Укрпошта" потрапила в скандал з мертвими бджолами: мільйони тіл у пакеті

Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує: "Вчора в Сочі був"

Харків'ян "балують" гнилими бананами, дивитися гидко: "За це потрібно платити?"

Крадіжка століття приголомшила Київ: прощавай, квартира і 5 мільйонів

Показати ще

Для начинки

180 г домашнього сиру

100 г плавленого сиру

пучок зелені

Сіль до смаку

1 жовток для змазування

Насіння льону або кунжуту для посипання (за бажанням)

Приготування

Тісто попередньо розморозити, розкачати та розрізати на 4 частини.

З'єднуємо інгредієнти для начинки, посолити і добре перемішати.

Викласти начинку і закрутити в трубочку. Добре защипніть і покладіть швом вниз.

Слойки змастіть жовтком, посипте зверху насінням льону і кунжуту та випікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градуів до рум'яної скоринки.

Нагадаємо, як приготувати торт без борошна за 5 хвилин

Як повідомляв портал Знай.ua, ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз

Також Знай.ua писав, рецепт чудових конвертиків з лаваша - 10 хвилин і обід готовий