Сьогодні ми з вами навчимося готувати яблука в клярі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецепт не вимагає нічого фантастичного і чого-небудь, чого точно не буде у вас вдома.
З інгредієнтів нам будуть потрібні всього два-три яблука, одне яйце, столова ложка цукру, 100 мілілітрів молока і сто грам борошна. Також щіпка солі і мед для подачі.
Для початку слід збити яйце, молоко, цукор і сіль. Згодом, за бажанням, можна додати трішечки кориці. Далі не обійтися без борошна, яку з іншими збитими інгредієнтами слід розмішати до однорідного стану. Якщо готове тісто виходить занадто густим, варто додати ще молока.
Якщо ж занадто рідким - тоді борошна. Яблука потрібно нарізати кружечками, вирізати серединку і отримати в результаті красиві колечка. Кожне з них потрібно занурити в тісто і обсмажити на сковороді в олії з обох сторін. Однак можна і не використовувати масло.
Подавати цю красу слід з медом, поливаючи його зверху для краси.
Нагадаємо, м'який хліб без духовки: простий спосіб випікання на сковороді. Якщо немає духовки, а хочеться спекти ароматний домашній хліб - рішення є. Дотримуйтесь правил і у вас вийде чудовий повітряний і м'який хлібець!
Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко створив "бутербродну камасутру", це потрібно спробувати: "Суцільний с*кс"
Знай.ua писав, закарпатський бограч на багатті від Костянтина Грубича: відчуй себе справжнім гуцулом. Андрій Сулима поділився власним варіантом рецепта бограча для Костянтина Грубича.