Зараз ми з вами розберемо п'ять кращих швидких салатів, для приготування яких будуть потрібні 4-5 інгредієнтів. І цікаві ідеї смачних заправок до них.

Перший з них-салат з кукурудзою. Для нього потрібно 200 грам консервованої кукурудзи, стільки ж пекінської капусти, 150 г огірка і три варених яйця. Для заправки добре підійде натуральний йогурт, оливкова олія і сіль.

Далі зробить легкий салат з куркою, що складається з 200 грам запеченої курячої грудки або стегна, 300 г.зеленого перцю, теж три варених яйця, 150 грам сирного сиру і зелень. До нього підійде "пікантна" йогуртна заправка від Danon і сушений часник.

Третій салат - з тунцем. Для нього буде потрібно риба у власному соку в кількості 200 грам, помідори черрі - 150 г., листовий салат, і болгарський перець - приблизно 200 грам. До нього підійде лимонний сік, сіль і оливкова олія.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наступний легкий салат з цукіні-гриль зажадає цукіні, які приготовлені на грилі, теж 200 грам, філе слабосоленої червоної риби — десь 150 грам, сир моцарелла в кількості 100 г., і ріпчасту цибулю. Для заправки підійде мелений червоний перець, оливкова олія і сіль.

І останній салат буде з квасолею, якої теж буде потрібно близько 200 г. далі листовий салат, 150 грам солоних огірків і розсольний сир — близько 100 грам. Для заправки підійде натуральний йогурт, сіль і кріп.

Нагадаємо, коли гості на порозі: як приготувати швидкий тортик без випічки

Як повідомляв "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітися взимку: рятівний рецепт в мороз

Знай.ua писав, ситне і апетитне блюдо для всієї родини: курка з овочами в горщику