Яблучну пасту легко приготувати, а потім смакувати нею довгий час. Це ідеальний рецепт, якщо у вас є діти - тепер вам не доведеться довго гадати, чим намастити хліб.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом приготування смачної яблучної пасти поділився сайт "
Інгредієнти:
- 18 яблук (приблизна кількість)
- 1/2 ст. ложки ванілі
- 2 ч. ложки кориці
- 1/2 склянки цукру
- 2/3 склянки коричневого цукру
Приготування яблучної пасти:
Спершу очистіть яблука від шкірки та серцевини. Наріжте їх кільцями, посипте ваніліном. Варіть скибочки яблук на повільному вогні протягом 8 годин.
Після цього розімніть яблука. Додайте до яблучної маси корицю та цукор. Готуйте знову протягом 6 годин. А тоді перебийте блендером до однорідності.
Для консервування стерилізуйте яблучну пасту протягом 10 хвилин або зберігайте в холодильнику 2-3 тижні.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,