Яблучну пасту легко приготувати, а потім смакувати нею довгий час. Це ідеальний рецепт, якщо у вас є діти - тепер вам не доведеться довго гадати, чим намастити хліб.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом приготування смачної яблучної пасти поділився сайт "GracefuLlittleHoneyBee".

Інгредієнти:

  • 18 яблук (приблизна кількість)
  • 1/2 ст. ложки ванілі
  • 2 ч. ложки кориці
  • 1/2 склянки цукру
  • 2/3 склянки коричневого цукру

Яблука, фото: pixabay.com
Яблука, фото: pixabay.com

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Приготування яблучної пасти:

Спершу очистіть яблука від шкірки та серцевини. Наріжте їх кільцями, посипте ваніліном. Варіть скибочки яблук на повільному вогні протягом 8 годин.

Після цього розімніть яблука. Додайте до яблучної маси корицю та цукор. Готуйте знову протягом 6 годин. А тоді перебийте блендером до однорідності.

Для консервування стерилізуйте яблучну пасту протягом 10 хвилин або зберігайте в холодильнику 2-3 тижні.

Яблучна паста, фото: gracefullittlehoneybee.com
Яблучна паста, фото: gracefullittlehoneybee.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.